January 26, 2021

News Bia

Latest News Updates

DEN VERSTE HANDEN I POKER

2 min read

Det er overraskende hvor mange som stiller dette spørsmålet og hvor få som faktisk vet svaret. Jeg snakker ikke bare om den verste hånden i Texas Hold’em poker (som inspirerte denne artikkelen), men poker generelt. I motsetning til hva mange tror, ​​er ikke den verste hånden fra Texas Hold’em 7 2 av dressen. Den verste hånden i poker er den nest beste hånden ved bordet. En av pokers mest verdsatte leksjoner er å lære faren for å ha nest beste hånd. I mange tilfeller vet forskjellen mellom pro og skjema når du skal dumpe en solid hånd som du vet er nest best. Nøkkelen til å unngå denne bankrollkreft er to ganger forebygging og aksept.

Trinn ett i denne pokerstrategien starter før floppen. Å velge å ikke spille hender som er beryktet for å produsere nest beste, vil spare deg for tusenvis gjennom hele pokerkarrieren. Noen vanlige mistenkte er ess med en liten kicker og hender som K9. Disse hendene kan enten gi deg den uvitende slutten (å miste slutten) på en straight eller la deg bli slått av noen som spiller en sterkere kicker hvis brettet parrer kongen din. Den virkelige pokerstrategien her er å unngå disse situasjonene. Dette er spesielt viktig med høye kort som Kings og Aces. Vær oppmerksom på at en person som spiller en konge, sannsynligvis spiller den med en kontakt, eller i det minste et høyt nok kort til å danne en straight. Dette betyr at i K9-eksemplet er hånden din svak. Det samme gjelder hender inkludert et ess. Risikoen for høye kickere øker også med flere spillere ved bordet.

Trinn to i denne pokerstrategien innebærer å forhindre skader forårsaket av å holde den nest beste hånden. Dette trinnet spiller inn når den sterke hånden din blir svak. Det er ikke lett å dumpe en god hånd når floppen, svingen eller elven har brent deg. Men det er en avgjørende del av denne spesielle pokerstrategien og vil hjelpe deg til å bli en vellykket spiller. Du ser dette med lommepar og over kort, eller når det er fire kort til en rett på brettet, og du holder den lave enden. Å ta beslutningen om å kaste hånden din, bør ikke være basert på hvor sterk hånden din var, men hvor sterk den er og potensielt vil være. Hvis du holder turer og det er fire kort å tømme, er sjansen stor for at noen har tømt. Ditt en gang kraftige sett er nå et veldig svakt, nest beste, og du må vurdere å brette. Pokerstrategien med å bare gjenkjenne når du er slått, vil resultere i store besparelser og fortjeneste over tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *